Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

LABELS


Kidsproof labels zijn gecreëerd om een waardering te geven aan de kindvriendelijkheid van een horeca gelegenheid. Gold is het hoogst haalbare label, gevolgd door green en yellow en als hekkensluiter het brown label.

Het gold label geeft aan dat een gelegenheid uitermate kidsproof is. Er is een kindvriendelijke inrichting met kinderstoelen, verschoontafel, ruimte en overzicht en er is een kidsproof menu met variatie om uit te kiezen. Het personeel is ingesteld op kinderen en je hoeft hier dus ook niet bang te zijn dat je kids tot overlast gezien worden. Niets laat zicht te wensen over, kortom een feestje voor de kinderen en dus ook voor jou.

Het green label betekent dat plek prima kidsproof is. Er is aan de kinderen gedacht en je kunt ze dus ook prima meenemen voor een gezellige kop koffie of een lekkere lunch/dinner, waarbij jullie het beiden naar je zin hebben.

Het yellow label wordt gegeven aan spots die enigszins kidsproof zijn. Wat betekent dat er niet speciale aandacht is besteed aan de kinderen met bijvoorbeeld de kaart of de faciliteiten, maar met enige creativiteit valt er toch een draai aan te geven. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een appelsap en een tosti en zelf wat vermaak voor aan tafel mee te nemen.

Als laatste het brown label staat voor plekken die uitermate geschikt zijn voor een lekker dagje zonder kids. Niets is hier echt geschikt voor kinderen en je ziet dan ook maar weinig mensen hun kind meenemen naar deze gelegenheid. Er is geen ruimte voor buggy’s, geen aanbod op de kaart, geen kinderstoelen en al helemaal geen speelhoek.. Kortom ben je op zoek naar een plek waar je even helemaal geen kinderen om je heen hebt, ga dan naar de brown labeled hotspots.

Heel bewust is er gekozen voor labels in plaats van waarderingen. De labels zeggen namelijk niets over de kwaliteit van het eten, de service of de entourage. Als je hier iets over wilt lezen, kun je beter sites als Iens raadplegen.

+ There are no comments

Add yours