Pocket entertainment

Pocket entertainment


Laten we eerlijk zijn.. Een kop koffie drinken in de stad, of even lunchen, het is een andere ervaring wanneer je je kids meeneemt dan wanneer je zonder kids gaat. De meeste kinderen zitten niet te wachten op een tijdschriftje lezen, een goed gesprek of gewoon even nutteloos staren. Kinderen willen graag vermaakt worden en dat is in de meeste restaurants of cafes niet vanzelfsprekend.

Een makkelijke uitkomst hiervoor is ‘pocket entertainment’. Kleine doosjes of zakjes met speelgoed/entertainment aangepast op de behoefte van jouw kids. Wij hebben zelf een aantal verschillende setjes samengesteld, zodat het elke keer weer een verrassing is wat er in zit.  De duplo-doosjes zijn bij ons altijd een hit; een paar bouwsteentjes, een mannetje, een beestje, zijn goed voor zeker een kwartier vermaak. Ook de dierentuindiertjes in een zelfgeknutseld landschapsdoosje doen het goed. Wanneer je met minder inspanning hetzelfde resultaat wilt bereiken, kun je gerust eens bij de Wibra langs. Hier verkopen ze voor een paar Euro kant en klare mini speelgoedsetjes, zoals een kleine demontabele racebaan, of een mini-poppenhuis.

Een kleine voorbereiding vooraf, kan bijdragen aan een ontspannen moment van koffie buiten de deur. Wat ons betreft dus zeer de moeite waard van het proberen!

 

Pocket entertainment

+ There are no comments

Add yours